Algemene Voorwaarden

Levering en bezorging van bestellingen
- Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen, na ontvangst van betaling en indien van toepassing na goedkeuring van ontwerp, verzonden met PostNL. Mocht PostNL niet tijdig bezorgen, dan kan Hofje van Kieka daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
- De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, zie verzenden voor meer informatie. De bestellingen worden met PostNL verzonden, tenzij anders aangegeven.
- Hofje van Kieka kan ook pakketten naar het buitenland versturen, zie verzenden voor meer informatie.
- In geval van schade aan het pakket dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Hofje van Kieka. Graag eerst contact via de mail opnemen, voordat je je bestelling terug stuurt. De portokosten voor het terugsturen komen op naam van Hofje van Kieka. Als je de schade opmerkt tijdens het afleveren door PostNL, doe je er verstandig aan het pakket niet aan te nemen en direct contact op te nemen met Hofje van Kieka.

Retour 
- Je kunt een bestelling (of deel hiervan) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren
- Je dient hiervoor gebruik te maken van een retourformulier, deze vind je hier.
 - Je mag je retour ook middels een email aan info@hofjevankieka.nl melden, hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. 
- Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in eventuele originele verpakking retour gestuuurd worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd. 
- Je kunt het pakket retourneren via een servicepunt van PostNL, DHL of DPD. Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bij het versturen via de brievenbus is het risico voor de verzender.
- Zodra de retourzending is ontvangen zal je aankoopbedrag binnen een week op je rekening terug gestort worden.
- Gepersonaliseerde artikelen (ontwerp op maat) kunnen helaas niet retour genomen worden, daar deze speciaal voor jouw gemaakt en/of gedrukt is.

Productafbeelding
De kleuren zoals deze op je beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk; het soort scherm, de instellingen en het omgevingslicht. Hierdoor is het dus mogelijk dat kleuren van een product iets kunnen afwijken van de kleuren op een beeldscherm. 

Washi tape
Hofje van Kieka is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je muren of meubels. ee tape heel gemakkelijk te verwijderen, maar let op met poreuze oppervlakken, loszittende verflagen of behang.

Woonkettingen
Houd woonkettingen uit de buurt van kleine kinderen, los gekomen kralen kunnen een verstikkingsgevaar zijn. De woonkettingen worden met de hand gemaakt en zijn allemaal uniek. Daardoor kan het zijn dat ze niet exact hetzelfde zijn als op de afbeelding.

Toepasselijk recht
Op alle rechten, verplichtingen, bestellingen en aanbiedingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Eigendomsvoorbehoud
Het eigendom van de geleverde producten gaat pas over, als je aan al hetgeen je op grond van de overeenkomst aan Hofje van Kieka verschuldigd bent, hebt voldaan.

Prijs
Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten en andere onjuistheden. Hofje van Kieka behoudt zich het recht ten alle tijden haar prijzen aan te passen.

Disclaimer
Hofje van Kieka aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Hofje van Kieka is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie, welke afkomstig is van de site van Hofje van Kieka zonder voorafgaande toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers/gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. De tekst of grafische voorstellingen van deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Hofje van Kieka noch geheel, noch gedeeltelijk worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door druk, fotokopie, overtypen, fax, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, wat van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking.

Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven vermelde voorwaarden.

 

© 2014 - 2022 Hofje van Kieka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel