Over Hofje van Kieka

OVER HOFJE VAN KIEKA

Aangenaam!
Wat leuk dat je even komt kijken wie er achter Hofje van Kieka zit. Mijn naam is Kika, aangenaam! Ik ben creatief ondernemer, grafisch vormgever, getrouwd, trotse mama van twee! Ik ben een laatbloeier, bij vlagen iets te sarcastisch, verslaafd aan oploskoffie met heul veel melk (ik weet het, #amateur). Ik word blij van typografie, mooie boeken, interieur bladen, mijn 'Hofje' en (heel afgezaagd, maar o zo waar) van mijn gezinnetje.

Kieka of Kika?
Voor mijn shop gebruik ik dus de naam Kieka in plaats van Kika. Dit omdat er een stichting zo vrij is geweest mijn naam te gebruiken, gelukkig is het mooie stichting en kan ik er wel mee leven.
 ;) Maar om verwarring te voorkomen heb ik toch maar de schrijfwijze van mijn naam aangepast. Zou ook zo sneu zijn als de stichting door mijn succesvolle webshop niet meer bovenaan zou staan bij Google.

Wat vind je in de shop?
Maar genoeg over mij, nu over mijn super mooie shop! ;) Hofje van Kieka is een webshop met decoratie voor interieur en kinderkamer, zoals woonkettingen, kralenhangers en klemborden. Of wat dacht je van een mooie collectie kaarten en posters.

Daarnaast vind je in de shop ook bijpassende stationery als papierklemmen, washi tape, notitieboeken en inpakmateriaal. Alle producten worden met liefde ontworpen, gemaakt of uitgezocht en alle bestelling worden met evenveel liefde mooi ingepakt voor verzending, dus voor jezelf of voor een ander altijd een feestje om uit te pakken.

Heel veel winkel plezier!

Kika

© 2014 - 2017 Hofje van Kieka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel