Over Hofje van Kieka

OVER HOFJE VAN KIEKA

Aangenaam!
Wat leuk dat je even komt kijken wie er achter Hofje van Kieka zit. Mijn naam is Kika, aangenaam! Ik ben creatief ondernemer, grafisch vormgever, getrouwd, trotse mama van twee! Ik ben een laatbloeier, bij vlagen iets te sarcastisch, verslaafd aan koffie verkeerd (ik weet het, #amateur). Ik word blij van typografie, mooie boeken, interieur bladen, mijn 'Hofje' en (heel afgezaagd, maar toch echt waar) van mijn hubbie en ons grut.

Wat vind je in de shop?
Maar genoeg over mij, nu over mijn super mooie shop! ;) Hofje van Kieka is een webshop met decoratie voor interieur en kinderkamer, zoals woonkettingen, kralenhangers en klemborden. Of wat dacht je van een mooie collectie kaarten en posters.

Daarnaast vind je in de shop ook bijpassende stationery als papierklemmen, washi tape, notitieboeken en inpakmateriaal. Alle producten worden met liefde ontworpen, gemaakt of uitgezocht en alle bestelling worden met evenveel liefde mooi ingepakt voor verzending, dus voor jezelf of voor een ander altijd een feestje om uit te pakken.

Heel veel winkel plezier!

Kika

© 2014 - 2017 Hofje van Kieka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel